Skole

Det er vigtigt at kunne sit skolearbejde

Tilbage

Titel: Biologi - Svampejagt en del af skolefaget biologi

Kategori: Skole - Skolefag - Biologi - Svampejagt

Beskrivelse: Her er endnu et eksempel på hvordan din familie kan være med til at skabe en form for interesse for skolefaget biologi.

 

Børn elsker at gå på opdagelse, så hvorfor ikke lade dem gøre det og sammen i familien. Hvis familien har planlagt en gåtur i skoven. 

 

Jeg kan på det varmeste anbefale at familien prøver at få øre, øjne op for det som I kan finde her. Alt efter årstiden så kan I eventuelt gå på svampejagt. Tag gerne et digitalt kamera med, så kan familien snakke videre derhjemme eller gentage oplevelsen en eller flere dage. Det er hovedsaligt om efteråret som er bedst - i den regnfulde tid.

 

I vil sikkert lægge mærke til at til at starte med ser I måske ingen svampe. Når I så først for set 2-3 stykker, så vil I opdage at skoven pludselig vrimler med svampe i alle former og farver.  Lad nu være med at gøre andet ind at tage et billed af svampen. Det skal da også være muligt for andre at opleve dise herlige skabninger.

 

Jeg kan endda fortælle om en gang vi var i skoven, så vi en kæmpe stor svamp. Jeg fik taget et billed af den. Det var heldigt for ugen efter var den væk. Jeg ved ikke om der er nogen som har ødelagt den eller om nogen har gravet den op - væk er den. Når jeg finder det vil det komme ind på hjemmesiden.

Siden er opdateret den 13-09-2023