Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel: Blomstertråd er uundværdig til vore dekorationer

Kategori: Blomsterbinding - Redskaber - Blomstertråd

Beskrivelse: Hvad er blomstertråd og hvordan kan det anvendes i dekorationer? Få svar på dine spørgsmål her på Kreatit.dk.

 

Køb

Blomstertråd kan købes på nettet og i blomsterforretninger men også i hobbyforretninger og byggemarkeder. Byggemarkederne sælger dem ofte omkring december måned, når der er sæson for julekdorationer.
 

Beskrivelse

Blomstertråd er en ståltråd vi gerne anvender til at fastgøre vore dekorationsmateriale med. Grunden er at de har en farve der falder i med dekoraionsmaterialet og dermed næsten usynlig. 

Ståltråden kan købes i forskellige tykkelser. Des tyndere de er stesto mere kan de anvendes til at vikle sig omkring vore dekorationsmateriale. Jo tykkere de er jo større er chancen for at de kan erstatte en blomsterpind i dekorationer. Sagt med andre ord være istand til at holde næsten alle former for dekorationsmateriale.
 

Anvendelse

Du har eksempelvis et blomsterhoved, som sidder for enden af en grøn stilk. Det er meget naturligt, men stilken er for blød til at holde hovedet i en dekoration. Så kan du evt. klippe hovedet af og stikke ståltråd af en given tykkelse op i blomsterhovedet. For så at blomsterhovedet får en mere stiv blomsterstik. 

Andre gange så bibeholder vi stilken og stikker ståltråden op eller vikler den undom stilken og dermed gør stilken mere stiv.
 

Farver

Blomstertape kan købe i hovedsaglig grøn farve, men også i brun farve. 

Andet

Siden er opdateret den 18-12-2022