Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Titel: Danmark- Indsamling af blomster med mere

Kategori: Blomsterbinding - Indsamling - Danmark

Beskrivelse: Indsamling af diverse blomster, frø, græs med mere, finder du her listet op på hjemmesiden.

Beskrivelse

Indsamling af diverse blomster, frø, græs med mere, finder du her listet op på hjemmesiden. Materialer til blomsterdekorationer kan godt blive dyrt, hvis det er muligt at samle bare noget ind kan det hjælpe lidt. 
 

Her på KREATIT.DK under menupunktet INDSAMLING finder du følgende menupunktet Danmark.

DANMARK, hvor i DANMARK jeg kan finde forskellige blomster, blade, frø, græs med mere.

Indsamlingen af materialer til dekorationen kan være sjovt og hyggeligt.

Der er snart ikke de steder du ikke kan finde noget som er anvendeligt i en eller anden form.

Kort sagt lige meget hvor du bevægger dig hen, så vil der være ting som kan bruges til blomsterdekorationer. Så husk altid at tage en plastikpose eller andet beholder med til de ting du finder.

Glem ikke at børnene måske er vilde med at komme med på en indsamlingstur.

Hvornår skal vi samle?

Ja det er et godt spørgsmål. Det kommer an på hvad vi er ude efter.
 

Sanse og sortering

Sanse og sortering fortæller noget om at vi skal huske at kikke godt efter når vi er på tur, og viser eksempler på hvordan vi har mulighed for at sortere under indsamlinge i stedet for når vi kommer hjem. 
Sortering. Det kræver så at vi har flere beholdere eller poser med på indsamlingsturen. De små plastikposer som vi næste altid fik med hjem fra apoteket og matas er gode eksempler på poser vi kan sortere vores materialer i. Mange af disse poser fylder ikke så meget hverken med eller uden indhold. Der er nemlig ingen der med sikkerhed kan sige at vi får fyldt alle poser eller at der kommer noget i alle poser. Vi kunne eventuelt have en tush med så vi hurtigt kan finde frem til den pose vi har behov for at finde.

Hvad kan vi finde eller bruge til dekorationer


Grøftekanten gemmer på et stort udvalg at græsarter, lidt blomster. Husk at grøftekantens udvalg kan variere fra måned til måned. Måske endda fra dag til dag, idet at vi ved aldrig om kommunen kunne finde på at slå grøftekanten. Så kan vi naturligvis finde en anden grøftekant at vandre langs med. Husk at kikke godt efter for ikke at gå glip af noget godt. Husk også at tage en saks med, så vi ikke beskadere stilken. Der er så lige en ting - valmuer er smukke og vi har lyst til at tage dem med hjem. Det kan vi så også godt men forvent ikke at vi kan bruge blomsten i en dekoration. Den har nemlig med at falde fra hinanden. Så valmuer kan du lige så godt tage at klippe blomsterhovedet af med det samme og kun tage de enkelte blade med hjem.

 

Haven har måske også noget du ikke helt tænker på kan anvendes til dekorationer.

 

Køkkenet kan også rumme nogle ting til dekorationen, som du måske ikke helt tænker på -nogle krydderier.

Skoven er også et godt sted at tage på indsamlingstur med familien, og få naturen med hjem ved samle ting ind til dekorationer.

Du får finkæmmet et område for alt hvad skoven kan byde på. Heriblandt dyrelivet.

 


Imens du søger området for noget som måske kan være interessant for børnene, ja så vil du dermed også finde diverse ting til din indsamling. Naturelskende børn er altid frisk på en sådan tur, men det kan da godt være at din bedre halvdel ikke er. Men mobilen er opfundet så du kan eventuelt lade ham gå den skovtur han er kommet efter og ring sammen når turen skal gå hjemad. Børn elsker at samle ting om fra naturen, så lad dem samle eventuelle frøstande og grankogler i forskellige størrelser.Stranden er et andet godt sted at tage hen og som børnene også vil nyde. Når vi tager til stranden behøver det ikke være for at bade. Vi kan samle ting og sager op. 

 

Siden er opdateret den 06-12-2022