Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Titel: Materialer i alfabetisk orden til buketter, kranse og dekorationer. 

Kategori: Blomsterbinding - Materialer 

Beskrivelse: Dekorationsmaterialerne i alfabetisk orden, som jeg kan bruge til fremstilling af blomsterbuketter, -kranse, -guirlander til væg -og borddekorationer. 

Topmenuen til blomsterbinding - Materialer

Et fint udvalg af dekorationsmaterialer

Listen af MATERIALERNE i alfabetisk orden - se nederst på siden her.

Ikke alle bogstaver er at finde i form af faneblade, men fremkommer når der bliver tilskrevet nye MATERIALER med det begyndelsesbogstav.
Talet som fremkommer når du bevægger musen henover fanebladene, fortæller hvor mange MATERIALER der findes med det underlæggende bogstav. 
 

Anskaffelse materialer til dekorationer

Dekorationsmaterialer kan købes mange forretninger og butikker. Det er lige fra blomsterbutikker, hobbyforretninger, havecenter til detailhandelforretninger og byggemarkeder med havecenter. 

Det er faktisk også muligt selv at finde materialerne i naturen her i Danmark eller tage det med hjem fra ferien i udlandet, men dertil vil jeg gerne henvise til menupunktet INDSAMLING

Typer af Dekorationsmaterialer

Jeg har listen dekorationsmaterialerne op i alfabetisk rækkefølge, som du kan se i fanebladene forneden på hjemmesiden. 
Jeg deler materialerne op i forskellige typer af materialer. 
FAD, URTEPOTTE, SKÅL eller VASE med mere. Naturligvis den beholder eller fad af glas eller keramik, som selve blomsterdekorationen eller blomsterarrangementet skal laves på eller i.  
LER eller OASIS. Til lang de fleste blomsterdekorationer eller blomsterarrangementer bliver materialerne stukket ned i formet oasis. Disse materialer er beskrevet under menupunktet REDSKABER her på hjemmesiden. 
BUNDDÆKKE i forbindelse med dekorationer, så tale vi om det MATERIALE som vi bruger til at dække oasisen og fremhæve de DEKORATIONSMATERIALER vi bruger i dekorationen.
BLOMSTER. De anvendelige BLOMSTER til dekorationer af en hver art.
DIVERSE er alle de MATERIALER som ikke tilhører nogen af de andre grupper.
MAD er et måske for nogen lidt besynderlig i forbindelse med MATERIALER til BLOMSTERDEKORATIONER. Der skal selvfølgelig siges at det er naturligvis ikke alt MAD der kan bruges. 
METALVARER er gruppen som indeholder METALVARER af en hver art som kan anvendes i dekorationer. Ståltråde eller bindetråd vil jeg henvise til menupunktet REDSKABER her på hjemmesiden. 
PINDE, KVISTE ELLER GRENE, her finder du lige fra blomsterpinde, pyntegrønt til grangrene af en hver art.
SPRAY indeholder listen af MATERIALER, som findes på spray. Det kan være guldspray, glitterspray med mere. Dertil vil jeg gerne henvise til menupunktet REDSKABER her på hjemmesiden. 
STOF, BÅND eller SNOR indeholder type af MATERIALER, som BåND, SNORE eller andet STOF. Her tænker jeg BÅND eller SNORE til sløjfer eller stof til eventuelt til at dekorere urtepotten med i stedet for en urtepotteskjuler.  

Siden er opdateret den 03-12-2022