Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Titel: Indsamling af dekorationsmaterialer til brug i diverse dekorationer

Kategori: Blomsterbinding - Indsamling

Beskrivelse: Indsamling af diverse dekorationsmaterialer du selv kan finde i naturen i Danmark, vore haver, i husholdningen eller med hjem fra ferie i udlandet
 

Topmenuen til blomsterbinding - IndsamlingIndsamling af materialer i form af blomster

Her på KREATIT.DK under menupunktet INDSAMLING finder du følgende menupunkter:

Med disse to menupunkter mener jeg at eksempelvis:

Punkt 1 DANMARK, hvor i DANMARK jeg kan finde forskellige blomster, blade, frø, græs med mere.

Punkt 2 UDLANDET, hvor i UDLANDET jeg kan finde forskellige blomster, blade, frø, græs med mere. Blomster kan være svære at transportere hjem. Nogle lande er det ikke lovligt at tage planter eller plantedele ud af landet. Blade og frøstande kan nemt transporteres over store afstande, husk at se godt efter om der skulle være insekter i og ved de indsamlede materiale. Kunne måske ligge det i en lukket plastikpose. Se efter om der eventuelt skulle kravle nogle insekter rundt i posen. Vi ønsker ikke at transporter ukendte insekter ud af landet og ind i Danmark.

Indsamlingen af materialer til dekorationen kan være sjovt og hyggeligt.

Stort set alle steder kan du finde noget, som er anvendeligt i en eller anden form.

Her kan du blandt andet finde materialer til blomsterbinding.

Kort sagt lige meget hvor du bevægger dig hen, så vil der være ting som kan bruges til blomsterdekorationer. Så husk altid at tage en eller flere plastikposer, kurv eller mulepose med til de ting du finder.

Glem ikke at børnene måske er vilde med at komme med på en indsamlingstur. Mindre årige børn elsker at samle ting og sager op fra naturen. 

Indsamling er en del af hovedemnet BLOMSTERBINDING og kan være med til at det holde prisen lidt nede på dekoreationsmaterialerne.

Hvornår skal vi samle? Ja det er et godt spørgsmål. Det kommer an på hvad vi er ude efter.

Sanse og sortering fortæller noget om at vi skal huske at kikke godt efter når vi er på tur, og viser eksempler på hvordan vi har mulighed for at sortere under indsamlinge i stedet for når vi kommer hjem.  

Ferien er også velegnet til at huske lige at kikke sig godt for efter velegnet ting til dekorationer. Her kan du tage mange spændende ting med hjem. Husk nu det skal være noget der ligge på jorden. Levende planter kan give problemer. Husk også lige at lukke godt for posen, levende dyr, vil vi ikke have med hjem. Ferien behøver ikke at være i udlandet.

Nederst på siden finder du en sorteret liste af mulige indsamlingssteder

Siden er opdateret den 28-07-2023