Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Titel: Udlandet - Indsamling af frøstande, blade med mere

Kategori: Blomsterbinding - Indsamling - Udlandet

Indsamling af diverse frø, frøstande, blade med mere, finder du her listet op på hjemmesiden. Materialer til blomsterdekorationer kan godt blive dyrt, hvis det er muligt at samle bare noget ind kan det hjælpe lidt. 

Her på KREATIT.DK under menupunktet INDSAMLING finder du menuen Udlandet. 

UDLANDET, hvor i UDLANDET jeg kan finde forskellige blade, frø, frøstande med mere. Blomster kan være svære at transportere hjem, måske også et problem. Nogle lande er det ikke lovligt at tage planter eller plantedele ud af landet. Blade og frøstande kan nemt transporteres over store afstande, husk at se godt efter om der skulle være insekter i og ved de indsamlede materiale. Kunne måske ligge det i en lukket plastikpose. Se efter om der eventuelt skulle kravle nogle insekter rundt i posen. Vi ønsker ikke at transporter ukendte insekter ud af landet og ind i Danmark. 

 

Indsamlingen af materialer til dekorationen kan være sjovt og hyggeligt.

 

Der er snart ikke de steder du ikke kan finde noget som er anvendeligt i en eller anden form.

 

Kort sagt lige meget hvor du bevægger dig hen, så vil der være ting som kan bruges til blomsterdekorationer. Så husk altid at tage en plastikpose med til de ting du finder. Du kan eventuelt have den med i tasken. Lad den blive der, så ser det bare ud til at du kommer det ned i tasken.

 

Glem ikke at børnene måske er vilde med at komme med på en indsamlingstur.


Hvornår skal vi samle? Ja det er et godt spørgsmål. Det kommer an på hvad vi er ude efter.

 

Sanse og sortering fortæller noget om at vi skal huske at kikke godt efter når vi er på tur, og viser eksempler på hvordan vi har mulighed for at sortere under indsamlinge i stedet for når vi kommer hjem.  

 

På ferien kan du tage mange spændende ting med hjem. Husk nu det skal være noget der ligge på jorden. Levende planter kan give problemer. Husk også lige at lukke godt for posen, levende dyr, vil vi ikke have med hjem. Ryst materalerne godt, for ikke at vi tager uventede levende biller eller insekter med hjem.  

Træerne ved hotellet,  har måske også noget du ikke helt tænker på kan anvendes til dekorationer.


Stranden er et andet godt sted at tage hen og som børnene også vil nyde. 
 

 

Siden er opdateret den 07-12-2022