Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel: Dekorationsler anvender vi ofte til juledekorationer

Kategori: Blomsterbinding - Redskaber - Dekorationsler

 

Beskrivelse: Dekorationsler bruger vi ofte til juledekorationer. Det er godt at stikke vores dekorationsmaterialer ned i.

 

Køb

I december måned kan vi købe dekorationsler næsten alle butikker. Både byggemarkeder og supermarkeder samt discountbutikker. Det er billigst at købe det i december måned. Det er naturligvis her der er sæcon for det. 
Ler kan købes hele året hos blomsterhandleren, planteskole. Grunden er at keramiker og skulptør også bruge dekoreationsler til deres arbejde.
 

Beskrivelse

Da dekorationsler eller i daglig tale leret er formbar, så er det dermed meget flexibel. Dog kræver det nok lige at arbejde godt med leret, hvis leret skal bruges til skulptur eller keramikkeren til lerting. 
 

Anvendelse

Det kunne eventuelt være muligt at bruge noget af leret til at fremstille en hjemmelavet lerting, som dekorationen kunne juledekorationen kunne stå på eller arrangerer ned i. 
 

Farve

Dekorationsler er grå, men det ligegyldig. Det er funktionen og ikke farven der har betydning. Tværtimod, for når vi laver dekoraioner med ler, så ønsker vi at skabe dekorationer med ikke synlig ler.

Andet 

Siden er opdateret den 18-12-2022