Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel: Dørdekoration

Kategori: DØRDEKORATION.

Beskrivelse: Her vil jeg komme med eksempler på dørdekoration, som vi typisk ser omkring december måned. Dørdekoration hører julen til.Dørdekoration

Den helt traditionelle dørdekoration, tager udgangspunkt i en grangren af passende størrelse. Størrelsen er her op til læseren eller brugeren af hjemmesiden til at bestemme, hvor stor han eller hun synes den skal være i forhold til fordøren. Det kan måske komme and på en test, der består af at holde den hen til fordøren eller bede en om at holde den. Så kan vi vurdere størelsen af grangrenen.

Når grenen er blevet godkendt, er tiden kommet til at dekorerer den. Det kan være med dekoratiove grene, det kan være guld eller sølvkugler, det kan være pyntebær. En mindre grangren kan evetuelt bindes ovenpå. Herpå kan noget andet pynt påbindes, for på den måde at opbygge dørdekorationen lag på lag.  Husk ikke for mange lag. Efter min menig, så skal dørdekorationen ikke være for voldsomt. For at beskytte grenen for vindstød, regn og sne, kan den måske hænges i sideruden på indersiden.  

Hvis den skal hænge på indersiden, kan vi overveje at lave dekorationen, så den kan ses fra begge sider. Det er hvis den hænger, så det også er muligt at se den indenen fra huset.

 

Siden er opdateret den 26-10-2020