Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel: Ferien i blomsterbinderens tegn

Kategori: Blomsterbinding - Indsamling - Ferie

Beskrivelse: Det er ferietid, og med ferie så må vi ikke glemme at slappe af og nyde det. Når det er sagt, så skader det ikke at vi holder øje med naturen omkring os. 

Hvad kan tager vi med hjem fra ferien?

Husk!

Hvis du finder noget, som du gerne vil have med hjem, så kom det i en plastikpose. Er du på 1 uges ferie i udlandet, så vil det være bedst at finde tingene først på ugen. Luk plastikposen tæt, så eventuelle insekter eller anden former for biller, eller insekter kan nå at forsvinde væk fra indsamlingsmaterialet. Hold øje med posen og ryst gerne posen hver dag. VI SKAL IKKE tage fremmed biller og /eller insekter med hjem, og slet ikke levende. 
 

Planlæg turen

Planlæg turen og tag nogle plastikposer med evt. hjemmefra i kufferten.
 

Hvad må jeg tage med hjem eller samle op

Du skal være opmærksom på at det kun er lovligt at samle noget op fra jorden. Kogle der ligger på jorden, Stor flot blade eller et meget smukt og specielt blad, en eller flere frøkapsler. Hvis du stopper op, så vær sikker på, hvor dem du går sammen med er. Helst stoppe op samtidig med dem. Du skal ikke forsinke de øvrige feriegæster eller gøre irreterende stop for guiden. 
OBS! Sørg for at ligge materialet på altanen i nogle dage før hjemrejsen. DU MÅ IKKE INDFØRE materialer med LEVENDE insekter til dit hjemland. 
VIGTIGT at inden du forlader feriestedet - specielt i udlandet. Du skal pakke din kuffert om aftenen før hjemrejse og ryste hvert stykke tøj på alternen. Det er på ingen måder en garanti for at det uden nogen form form insekter, men der er en change for at kufferten er uden insekter. Lyner du også kufferten, så er changen større men ingen garenti. Der kan være små huller i din kuffert som du ikke ser. 


Andet

Denne ferie som jeg her beskriver er ferieophold i udlandet - se også Indsamling udlandet. Det kan naturligvis også være ferie i Danmark - se også Indsamling Danmark

Siden er opdateret den 28-07-2023