Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

 

Hel kanel i form af kanelstænger

 

Hel kanel i form af kanelstænger kan være meget dekorative i juledekorationer.

 

Kanelstænger kan bevikles med et stykke ståltråd om, hvis ender er lavet til en spiral ved at sno dem om et stykke elefanttråd. På bagsiden er et alm. ståltråd stykket ind under, så de kan fastgøres i dekorationen. Det kan også være ganske dekorativt at binde 3 kanelstænger sammen med en guldtråd. Med en tykkere guldtråd kan der bindes en sløjfe om kanelstængerne. På bagsiden kan du eventuelt komme en "hårnål" af ståltråd ind under sløjfen for at fastgøre kanalstængerne.

Sådan kan vi gøre det dekorativt

 

 Efer at vi har bundet kanelstængerne med gudståltråd har vi bunden en rød sløjfe rund om dem. Sløjfe enden har jeg ikke klippet af, men jeg tror på at du kan fornemme hvor dekorativt det ser ud i dekorationen. På billedet kan du også se hvor dekorativt guldståltrådsenderne krøller.

Kanelstænger bundet med guldståltråd

 

Kanelstænger kan være meget dekorative.

 

Kanelstænger kan bevikles med et stykke ståltråd om, hvis ender er lavet til en spiral ved at sno dem om et stykke elefanttråd. På bagsiden er et alm. ståltråd stykke ind under, så de kan fastgøres i dekorationen.

 

Det kan også være ganske dekorativt at binde 3 kanelstænger sammen med en guldståltråd.

 

Med en tykkere guldtråd kan der bindes en sløfe om kanelstængerne. På bagsiden kan du eventuelt komme en "hårnål" af ståltråd ind under sløjfen for at fastgøre kanelstængerne.

Hvordan fastgør vi så bundet?

 

Vi fastgør så bunder af dekorative kanelstænger på følgende måde. Vi bruger ganske enkelt hårnåle. Da guldståltråden og sløjfen sidder ret så smukt vælger jeg at fæstne hårnålen på bagsiden så den kan blive skjult ned i leret.

 

Siden er opdateret den 25-10-2020