Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel: Lim - brugt til blomsterbinding

Kategori: Blomsterbinding - Redskaber - Lim

Lim  i form af limstænger og limpistol er efter min mening uundværligt, når vi arbejder med dekorationer af en hver art. Nogle typer af dekoratoner mere end andre. 


Beskrivelse

Lim, limstifter eller limstænger og limpistol er uundværlig, når vi arbejder med dekorationer. Der er naturligvis nogle type af dekorationer, som det er mere oplagt behov for at bruge lim. 

Der findes umiddelbart 2 typer af limstænger 7 mm  og i en længde af 10 cm eller 11 mm med en længde på 10 cm og 20 cm.  


Købes

Du kan købe limstifter og limpistoler i en hver hobbyforretning. Det er også muligt at købe dem på nettet. Det er også muligt at købe dem i diverse byggemarkeder. 

Før du køber så find en butik eller forretning, som forhandler limstifter eller limstænger. Samme sted kan du sikker også købe en limpistol. Lim, limstifter eller limstænger skal du købe mange af gennem tiden. Derfor er det vigtigt at du kan skaffe dem i dit lokalområde. 

Husk! at til dekorationerne ønsker vi ikke at limen kan ses, så køb dem i hvide eller neutrale farver. 
 

Anvendelse

Lim bruger du naturligvis til at lime noget sammen med eller fast med. Det brugs ofte til at lime noget fast til en dekoration, som ikke har anden mulig metode til at sidde fast på eller i dekorationen. Jeg synes nemlig at det er bedst at dekorationen ikke indeholder løse dele. Der er ikke noget værre end at flytte på en dekoration og så rastler der en elelr flere ting af. Det kan tænkes at vi røre ved dekorationen i forbindelse med vi støver bordet af dekorationen står på. Nogle blomster vil med tiden komme til at drysse. Til den tid så er dekorationen nok også færdig og det er behov for at fjerne hele dekorationen.  
 

Farve

Lim findes i nogle farver, men jeg tænker at det er bedst at købe dem i neutrale eller klar farve. Til dekorationer ønsker vi ikke at synliggøre limen.  
 

Andet

Det kan være at vi har behov for at bruge hansker, når vi arbejder med limstænger og limpistol. Den smeltede limmasse bliver utroligt varmt. 

Siden er opdateret den 30-07-2023