Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Lysholdere er et godt redskab for sikkerheden

Lysholdere kan være sikkerhedsmæssig et godt redskab til blomsterbinding. Lysholder kan også være et smart redskab. 

 

Køb

Lysholder af forskellige størrelse og form kan købes mange steder. Blomsterforretninger, Supermarkeder samt hobbyforreninger kan du helt sikkert købe dem. 
 

Beskrivelse

Lysholder har den naturlige funktion, at holde dekorationes sterinlys. 
 

Anvendelse

Naturligvis skal lysholder holde dekorationens lys.

Sikkerhedsmæssige skal lysholdere skabe en afstand til dekorationsmaterialet. Hvorfor? Ekempelvis så skal juledekorationerne holde meget længe, specielt advendtskransen. Den skal holde 4 uger fra 1. søndag i advendt til 4. søndag i advendt. Advendskransen er typisk bundet af halmstrå og efterfølgende dækket med grangrene. . Halmkrans og grengrene bliver meget tørre i gennem de 4 uger, da de i hele perioden ikke har mulighed for at kunne drikke vand. Hver søndag i de 4 uger tænder vi først 1 lys, så 2, derefter 3 og 4 den sidste søndag. Det kan her være en fordel at anvende lysholdere. De kan skabe en naturlig afstand mellem den levende ild og den megatøre advendskrans. 

Da juledekorationerne er friske grangrene med mere er stukket ned i lermasse og som tiden går bliver meget tør. Grundet er at lermassen tørrer ud og bliver hård. Ikke nok med det så opstår, der en farlig kombination med levende lys i nærheden af noget meget tør grangrene - brandfare.  Med lysholderen kan vi hæve lyset op og væk fra de tørre materialer. Derudover så kan vi også købe sterinlys der slukker selv, når de er brændt ned til et bestemt afstand. 

Lysholder kan også synes jeg give dekorationen et helt andet udtryk. 

Lysholdere kan også være et smart redskab, der give brugeren mulighed for at skifte lyset ud, når det gamle er brændt ned. 

Lys bruger jeg hovedsalig i påske- og juledekorationerne. 
 

Farve

Lysholdere kan købes i 4 forskellige farver:

Andet

Siden er opdateret den 17-05-2020