Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel:Oasis er guld værd til både friske og tørre blomsterarrangementer

Kategori: Blomsterbinding - Redskaber - Oasis

Beskrivelse: Ønsker du at arbejde med friske eller  tørret blomsterarrangementer, så kan du næsten ikke komme uden om oasis.


Køb

Oasis kan købes mange steder også supermarkeder. Der findes 2 typer af oasis. En brunlige farver og en grønlinge farver.
 

Beskrivelse

Der findes 2 forskellige typer af oasis. En til tørrede blomster og andet materiale og en til friske blomster og andet materiale. De 2 typer oasis har også 2 forskellige farver og strukturen i materialerne er også forskellige. Den våde oasis er grøn og mere kompakt. Den anden oasis er brunlig og med grov i strukturen.

Husk! For at kunne anvende våd oasis så er det nødvendig at oasisen ligge i blød i lang tid - gerne natten over. Den skal have mulighed for at trække så meget vand som muligt. Der giver de friske blomster mulighed for at trække vandet op igen og dermed holder blomsterne så friske som muligt. Hvis det er muligt så må vi gerne tilsættte supplerende vand i underskålen eller undertalerken.
 

Anvendelse

Den våde oasis bliver brugt til bundmateriale til blomsterarrangementer med friske blomster og andet frisk materiale.

Den tørre oasis bliver brugt til bundmaterialer til blomsterarrangementer med tørredde blomster og andet tørret materiale. Du kan godt komme friske blomster andet frisk materiale i men da skal du forvente at det skal være blomster og andet materialer der med tiden bliver tørret og kan tåle denne udtørringsproces.

Husk! Lige så vigtig at du husker at ligge oasisen i blød, er det at du køber den rigtige grønne våde oasis til friske blomster og andet materiale. Lige så vigtigt er det at du også kun bruger friske blomster og andet materiale.
 

Farve

Som beskrevet ovenover så er våd oasis grøn. Den grønne oasis farve bliver mørkere når den suge vandet.

Tør oasis er brun. Men det passer også fint sammen med de tørrede blomstermaterialer.
 

Andet


 

Siden er opdateret den 05-06-2023