Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Sanse - Fokuser så du ikke overser noget brugbart 

Beskrivelse: Når vi tager på en indsamlingstur, gælder det om at skærpe sanserne - specielt synet. Vi kan let gå forbi botaniske rigdomme uden at se dem; så som svampe.

Er vi flere af sted så er det endnu bedre. Vores forskellighed kan skaber nye rigdomme.

Sanse

Til at begynde med ser vi ingen svampe, men har vi først set en! Ja så ser vi straks mange. Vores øjne er nu stillet skarp på svampe, nu har vi pludseligt fået ”øje” for dem. Selvfølgelig så har det også noget med vind og vejr at gøre. Svampe kommer først frem i hopetal, når det er fugtig vejr.

Det er ikke så dårligt at følges med nogle på en sådanne indsamlingstur. Mens vi måske har fået øjet rettet imod svampene, så kan der være andre "øjne" måske være rettet til at se spændende dekorative grene i foreksempelvis skovbunden. Andre kan måske få "øje" på flotte grankogler, frøstande, eller andet.

Jeg vil heller ikke afvise at det kan være godt at tage på en indsamlingstur med din familie. Gå og nyd turen til eventuelt skoven. Børnene og deres interresse for naturen kan skabe nogle gode øjeblikke. Du får finkæmmet et område for alt hvad skoven kan byde på. Heriblandt dyrelivet.  

Siden er opdateret den 13-07-2021