Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel: Skoven - på indsamlingstur i skoven, men husk også at nyde turen

Kategori: Blomsterbinding - Indsamling - Skoven

Beskrivelse: Jeg vil heller ikke afvise at det kan være godt at tage på en indsamlingstur med din familie. Gå og nyd turen til eventuelt skoven. Børnene og deres interesse for naturen kan skabe nogle gode øjeblikke.


Du får finkæmmet et område for alt hvad skoven kan byde på. Heriblandt dyrelivet.

Imens du søger området for noget som måske kan være interessant for børnene, ja så vil du dermed også finde diverse ting til din indsamling. Naturelskende børn er altid frisk på en sådan tur, men det kan da godt være at din bedre halvdel ikke er. Men mobilen er opfundet så du kan eventuelt lade ham gå den skovtur han er kommet efter og ring sammen når turen skal gå hjemad. Børn elsker at samle ting om fra naturen, så lad dem samle eventuelle frøstande og grankogler i forskellige størrelser.

Hvad må vi indsamle

Det som er aktuelt at tage med hjem til dekorationer kan være:

  • Frøstande agern, bog 
  • Store og små grankogler, husk også dem musen eller egernet har bidt af.
  • Smukke blade som i efteråret findes i mange farver.
  • Svampe findes også her i mange udgaver og farver.

Det kan måske være en fordel at tage en engangshanske med, når der skal samles svampe.  Nogle kan være giftige og endda meget giftig. Husk ikke at lade børnene samle svampene op. Det er måske en god ide ikke at tage børnene med, når der skal samles svampe op. Inden du får set der om kan det være at de kommer stolt og viser dig en flot svamp, som rød fluesvamp. Se mor eller far hvad jeg har fundet - er den ikke flot. 

Jeg har på nuværende tidspunkt ikke været heldig med at få tørret nogle svampe. En skønne dag vil det måske lykkes for mig. Så kommer det naturligvis ind på min hjemmeside.

 

Siden er opdateret den 08-12-2022