Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel: Sølvspray til at forsølv materialer til blomsterbinding

Kategori: Blomsterbinding - Redskaber - Sølvspray

Beskrivelse: Specielt til jul kunne vil godt tænke os at nogle materialer var sølvfarvet. De kan købes men her er en løsning til selv af farve dem sølvfarvet.

 

Beskrivelse

Det er nemt selv at kunne forsølve en eller flere materialer til blomsterbinding. Vi kan naturligvis også købe noget som er sølvfarvet i forvejen. Men hvis vi nu ønsker at en bestemt type materiale som er forsølvet, så kan det være at det bestemte type materiale ikke findes i sølvfarvet. Så er det muligt selv at forsølve dit materiale. Efter min mening giver det bedste resultat at spraymale materialerne. Spraymaling har med at trænge ind i alle kroge.


Køb

Alle hobbyforretninger har sølvspray på dåse til salg. Det er også muligt at købe sølvspray i supermarkeder, flere on-line steder. Der findes flere forskellige produkter i forskellige prisklasser. Husk at se dig godt for, så du ikke ender med at købe en spraydåse med sølvfarvet glitter. Det vil ikke gennemfarve dit produkt men kun skabe et stref af sølvfarvet. Det kan godt være at du kan få lyst til at købe både en sølvfarvet spay samt en sølvglitter spaymaling. Det er kun fantasien der sætter sine begrænsninger.
 

Anvendelse

Næste alle materialer kan forsølves. Der er bare lige den ting, og det er du skal tænke dig godt om hvad du ønsker at forsølve. Det er nemlig ikke alt material, som er lige nemme at forsølve. Sørg for at holde spaydåsen i en afstand af 10 cm fra produktet, når du spaymaler et produkt. Sørg også for at spaymalingen foregår udendørs. Det griser og lugter ikke godt. Det er vigtigt ikke at holde stille i for lang tid med spraydåsen.
 

Vigtigt

Når du skal forsølve noget materiale til blomsterbinding, så gå udenfor med det. Ikke nok med at det lugter, det sviner også. Sørg for godt med aviser i et meget stort område uden om det produkt der skal farves sølv. Det er også vigtigt at du bruger spayen i en afstand af ca. 10 cm fra selve det ønskede produkt, som skal forsølves. Pas på ikke at holde spraydåsen stille på samme plet i lang tid. Spraymaling har da en tildens til at få malingen til at løbe.
 

Farver

Der er efter min mening 4 typer sølvfarvet materialer:
1 type  A som er gennemfarvet sølv
1 type B som er halv farvet sølv. Det vil sige at det kun er halvdækkende.
1 type C som er meget lidt dækkende
1 type D som er stref af sølv - Sølvglitter

Type A - kræver kun 1 gang spraymaling. Det kræver at vi er forsigtig med altid at være i bevæggelse med spraymalingdåsen. Holder vi stille vil malingen sikkert begynde at løbe.

Type B - Kræver at vi spaymaler 2 gange, hvis vi ønsker at materialet skal være gennemfarvet sølv.

Type C - Kræver at vi spaymaler 3-4 gange, hvis vi ønsker at materialer skal være gennemfarvet sølv.

Type D - Materialet vil da fremstå i sin naturlige farve men med et stref af sølvfarvet. Kan forestille mig at enkelte materialer kan få denne sølvfarvet glitter sprayet efter at være gennemfarvet sølv samt at materialet har fået lov til at tørre godt forinden.

Hvis vi ønsker at der skal være sølv i vores dekoration, så tænker jeg at vi bør overveje det nøje. De materialer vi ønsker får en sølvfarvet. Blå farvede materialer står efter mit hovede smukt til sølv. Jeg vil overveje nøje om de materialer jeg ønsker i dekorationen alle skal være gennemfarvet sølv. Nogle kunne måske godt tænke mig at kunne være smukt at de kun var halv sølvfarvet. Andre materialer kunen jeg måske finde på at give meget lidt gennemfarvet. Dermed vil jeg nok også vælge at sammensætte dekorationen med flere nuancer af den blå farvede materialer. Dermed vil dekorationen være i harmoni idet de blåfarvede materialer fremstår i forskellige toneleje i samspil med sølv i forskellige toneleje og dermed give hele dekorationen et smukt farvespil.
 

Andet


 

Siden er opdateret den 17-03-2024