Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel: Sortering - sortering kan være vigtigt under indsamlingen

Kategori: Blomsterbinding - Indsamling - Sortering

Beskrivelse: Husk at det er muligt at sortere det indsamlede materiale med det samme og ikke når vi først er kommet hjem.

Beholdere

Mælkekartoner eller juicekartoner - nemt at rengøre og vejer ikke så meget. Fungere fint i bunden af en plastikpose med hank. 

Plastikposer - Fylder ikke meget, men vi kan nemt komme til at smide forkert. Derudover så holder de sig ikke åben og klar til indsamling.Det kan vi forbedre ved at posen et ombuk øverst.

Dåser - kan også være gode, men kun til mindre ting.

Elestikker - gode til eksempelvis bunder af blomster eller grene. Pas på ikke at blomsterne knækker ved stilken.

Indkøbspose - Jeg vil ikke anbefale en stor indkøbspose. Det kan virke uoverskueligt når vi er kommet hjem og først der skal sortere indholdet.
Små indkøbsposer - Matas og apoteket har nogle fine små poser, som jeg føler kan fungere. De kan evt. bindes sammen med en snor og ligges ned en større indkøbspose. 1-2-3 så har du alle poserne oppe af indkøbsposen og hurtigt er de tilbage i den store pose igen.

sortering

Hvorfor ikke sorete med det samme.

Det er altid godt at medbringe nogle elastikker, så vi kan bundte buketterne, efterhånden som vi plukker vores planter. Så slipper vi for besværligt sorteringsarbejde, når vi kommer hjem.
Det kan også være godt med en kurv fuld med plastbeholdere. Igen her sortere vi det indsamlede materiale.

Vi kan også genbruge en bunke rengjorte mælkekartoner. Mælkekartonerne har vi eksempelvis skåret toppen af og gjort rent. Nu kan vi tage dem med på skovturen og sortere vores indsamledede materiale. Juicekartonerne er også gode. Hvis ikke de er bedre. For det første er nemme at gøre rene. For det andet så kan vi købe de i både 1 - litters, 1,5 liters og 2 liters. Nogle firkantet andre retankulært.

Siden er opdateret den 08-12-2022