Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel: Gule ringbind- registrering af materialer ved hotspot

Kategori: Blomsterbinding - Generelt - Gul ringbind

Beskrivelse: Registrering af gode materialer hotspot. Registrering af gode materialer til dekorationer og hvor jeg evt. kan finde dem i naturen. 

Hotspot

Hotspot er sted hvor du finder gode materialer. Husk! Det skal være en parkeringsplads, rasteplads. For det første så er det muligt at holde der med bil, uden at genere de øvrige trafikanter, for det andet så er de meget nemmere at finde igen.  
 

Dobbelt registrering

Husk! Husk også at skrive i den røde ringbind, hvori alle de materialer er listet op. Den røde ringbind tager udgangspunkt i alle materialerne, som anvendes. Eksempelvis ønsker du at lave en dekoration bestående af de og de blomster, så tager du den røde ringbind frem og finder frem til, hvor det er muligt at plukke dem. Det kan naturligvis også være et ringbind, da du så hele tiden kan opdatere ringbindet. 
 

Evt. 3-dobbelt registrering

Her er det tale om 3 ringbind:  

Grøn ringbind

Jeg tænker bare grøn ringbind for registrering af hotspot i naturen. Men ringbidet kan naturligvis også have en anden farve. Det er indholdet der er vigtigt. Sorteret efter hotspot, vejstrækning, rastepladser m.m.


Rød ringbind

Det røde ringbind er ligeså vigtigt som den grønne ringbind, Den Røde ringbind kan naturligvis have en anden farve. Det er ligeledes indholdet der er vigtigt. Den røde ringbind skal med hver gang vi registrere et hotspot. Sorteret efter materialer.
 

Gul ringbind

Det gule ringbind er ligeså vigtigt som de grønne eller røde ringbind, Det Gule ringbind kan naturligvis have en anden farve. Det er ligeledes indholdet der er vigtigt. Det guel ringbind skal med hver gang vi registrere et hotspot. Sorteret efter materialet farve. Det kræver måske planlægning for at alle dekorationsmaterialerne skal anskaffes. Der er naturligvis forskel på om der er tale om friske materialer eller om der er tale om tørrede materialer. Tørrede materialer skal plukkes på det rette tidspunkt og opbevares rigtig under tørretiden. Friske materialer kræver at de bliver plukket så tæt på anvendelsestidspunktet som muligt. Dette ringbind skal hjælpe når vi står at lave en dekoration, med nogle bestemte farver.

Registrer følgende pr. hotspot Motorvej med bil Registrer følgende pr. hotspot landevej med bil Registrer følgende pr. hotspot landevej med cykel Registrer følgende pr. hotspot landevej for gående Registrer følgende pr. hotspot natursti for gående med bil Registrer følgende pr. hotspot Markskel for gående med bil

Årstid

Jeg forventer at blomster og planter ændre sig alt efter årstiden. Forår, sommer, efterår og vinter. Forår og sommer - tænker jeg du finder de fleste blomster og planter. Efterår og vintermåneder vil nok hovedsalig planter måske diverse frøkapler, som også kan være dekorative i dekorationer. 

Jeg vil anbefale at besøge de enkelte hotspot flere gange, da blomster og planter nok vil være forandret i henhold til årstiden. 
 

Garanti

Der er ingen 100 % garanti for at materialet vil være der næste år, men changerne er store. 
Husk også det kan tænkes at du en dag komer til hotspotområdet og finder ud af at alle vejkanter i blevet slået. Det vil forekomme. Skriv datoen ned ud for den eller de hotspot det drejer sig om.  Du kan naturligvis prøve at søge på nettet inden du køre, om der kunne være en risiko for at grøftekanten eller vejkanten er slet. 


Kommune

Inden du eventuel besøger et eller flere hotspot, så kan de være en god ide at slå op på internettet. Her kan du søge oplysninger om græsslåning af grøftekanter i de danske kommuner. Du kan eventuelt holde øje med når der bliver slået i dit lokalområde og efterfølgende hvornår du kan se at grøftekanten igen eventuelt har brugbar materialer.  

Siden er opdateret den 06-12-2022