Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Røde ringbind- registrering af materialer ved hotspot - kreatit

Registrering af gode materiealer hotspot. Registering af gode materialer til dekorationer og hvor jeg evt. kan finde dem i naturen. 

Hotspot

Hotspot er sted hvor du finder gode materialer. Husk! Det skal være en parkeringsplads, rasteplads. For det første så er det muligt at holde der med bil, uden at genere de øvrige trafikanter, for det andet så er de meget nemmere at finde igen.  

Grøn bog

Jeg tænker bare grøn bog for registrering af hotspot i naturen. Men bogen kan naturligvis også have en anden farve. Det er indholdet der er vigtigt. 


Røde bog

Den røde bog er ligeså vigtigt som den grønne bog, Den Røde bog kan naturligvis have en anden farve. Det er ligeledes indholdet der er vigtigt. Den røde bog skal med hver gang vi registrere et hotspot.

Registrer følgende pr. hotspot Motorvej med bil Registrer følgende pr. hotspot landevej med bil Registrer følgende pr. hotspot landevej med cykel Registrer følgende pr. hotspot landevej for gående Registrer følgende pr. hotspot natursti for gående med bil Registrer følgende pr. hotspot Markskel for gående med bil

Årstid

Jeg forventer at blomster og planter ændre sig alt efter årstiden. Forår, sommer, efterår og vinter. Forår og sommer - tænker jeg du finder de fleste blomster og planter. Efterår og vintermåneder vil nok hovedsalig planter måske diverse frøkapler, som også kan være dekorative i dekorationer. 

Jeg vil anbefale at besøge de enkelte hotspot flere gange, da blomster og planter nok vil være forandret i henhold til årstiden. 
 

Garanti

Der er ingen 100 % garanti for at materialet vil være der næste år, men changerne er store. 
Husk også det kan tænkes at du en dag komer til hotspotområdet og finder ud af at alle vejkanter i blevet slået. Det vil forekomme. Skriv datoen ned ud for den eller de hotspot det drejer sig om.  Du kan naturligvis prøve at søge på nettet inden du køre, om der kunne være en risiko for at grøftekanten eller vejkanten er slet. 


Kommune

Inden du eventuel besøger et eller flere hotspot, så kan de være en god ide at slå op på internettet. Her kan du søge oplysninger om græsslåning af grøftekanter i de danske kommuner. Du kan eventuelt holde øje med når der bliver slået i dit lokalområde og efterfølgende hvornår du kan se at grøftekanten igen eventuelt har brugbar materialer.  
 

Siden er opdateret den 21-01-2021