Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Tilbage

Titel:Camping og indsamling af dekorationsmaterialer

Kategori: Blomsterbinding - Indsamling - Camping

Beskrivelse: Hvordan kan jeg kombinere indsamling af dekorationsmaterialer sammen med campingtur eller ferie. 

1. besøg - på vej på besøg

Her kunne det være en god ide at registrere alle de mulige rastepladser, der er på en given strækning på vej der til.
 

På vej hjem igen

Registrere også alle mulige rastepladser, der er på en given strækning på vejen hjem.
 

Stop ved en tankstation 

Hvis du på et tidspunkt holder ind for at tanke bilen op, så kan det være en god ide at tage brochure "på vej". Det er gratis og de viser de danske motorvejnet, og rastepladser samt deres serviceniveau. 

Hvis du ikke allerede har den så, kan jeg kun anbefale at du tar en sådanne. Dermed ved du på forhånd navnene på alle rastepladser i Danmark. 

Så har du mulighed for at registrerer, hvad du kan se af mulige dekorationsmaterialer. Det er kun mulige i store træk. Grunden er at vi kun har mulighed for at se det når vi hurtigt køre forbi, med mindre vi skal have en tissepause. 
 

Kombinere campingturen med et familiebesøget eller noget andet


Du skal nu huske at du primært er kommet for at campere og være sammen med familien. Så dette er hovedformålet med besøget . Det kan være en familiefest eller bare et venskablig besøg har lokket dig på denne campingtur. Det kan også være fordi at familien ønsker at barnet eller børnene skal hygge sig med deres kusiner og /fætter som bor i nærheden af campingspladsen.

Alt efter hvor lang væk familie har behov for at køre og om besøget kræver en til 2 overnatninger. Det kunne skyldes at familien kom fredag om aftenen og evt en familiefest skulle holdes om lørdagen.

Det kan også tænkes at familien skal mødes for at besøge et bestemt eller planlagt attraktion. Se Attraktioner i danmark.

Husk at det skal være campingtur, men det skader ikke at være på vagt hvis chancen for at finde noget dekorationsmateriale opstår.
 


 

Siden er opdateret den 08-12-2022